"Det bedste ved workshops og kurser, er at kunne lære fra os. Vi trives i projekter, hvor vi gør interne ressourcer stærkere"

Referencer på workshops

Et udpluk af vores workshops

Hos Dain & Company har vi en række foruddefineret workshops, vi ved giver værdi. Hvis du ønsker en tilpasset løsning der passer til netop dig og dig virksomhed, kan du kontakte os her

target icon

Projektledelse af digitale marketing bureauer

I denne workshop bliver du/I rustet på til nuværende og fremtidige samarbejder med digitale marketing bureauer. I lærer hvordan I kan øge indtjening, gøre dem gode og hvordan I sikrer, at I finder de rigtige- og forhandler en økonomisk passende løsning til jeres behov. Workshoppen tager udgangspunkt i konkrete redskaber til samarbejdet og et high-level kompetenceløft af jeres interne ressourcer inden for de områder, hvor I hyrer eksterne bureaur.

Pris: fra 6.000 kr.
Længde: fra 4 timer
Lokation: Online eller fysisk
Kontakt os
pie chart icon

Avanceret dataanalyse for leder gruppen

Denne workshop er målrettet ledergruppen i virksomheder inden for eCommerce virksomheder.

På denne workshop, vil I lære at implementere strategiske tankemønstre og datastrømme i beslutningsprocesser for både drift og strategi. Workshoppen klæder teamet på I relevante nøgle metrics, samspil af rapportering på tværs af afdelinger og konkrete hands-on kompetencer til at finde de relevante datastrømme.

Pris: fra 8.000 kr.
Længde: fra 6 timer
Lokation: Online eller fysisk
Kontakt os
user icon

Integrering af indkøbseffektivitet og kommerciel strategi

Minimer lagerbinding i B og C-varer, øg omsætningshastigheden og udnyt relevante datapunkter afdelingerne i mellem. Workshoppen fokuserer på konkrete fremgangsmåder for, hvordan vigtige data for indkøb og lagerbinding kan implementeres i markedsføring og kampagneplanlægning. Workshoppen tager udgangspunkt i opsætning og beregning af relevante datastrømme, hvor information til omsætningshastighed og andre metrics kan findes. Disse data bruges i beregningsmodeller, for at specificere fokusområder.

Pris: fra 6.000 kr.
Længde: fra 4 timer
Lokation: Online eller fysisk
Kontakt os
user icon

Risikostyring & early warning: Konkluder årsag til omsætningstab

På denne workshop lærer du, hvordan du kan finde ind i kerneårsagerne til faldet i dine omsætningstal. Denne workshop er essentiel for de virksomheder, der oplever pludselig nedgang og ønsker at bygge et roadmap for den fremtidige tid.

Det vigtigste du lærer i denne workshop: Hvorfor du er faldet i omsætning, tidshorisonten for turn-around af den negative tendens, early-warning actions og dertilhørende projektering af de kommende 6 måneder.  

Pris: fra 6.000 kr.
Længde: fra 4 timer
Lokation: Online eller fysisk
Kontakt os
arrows icon

Workshop tilpasset din virksomhed

Hvis du sidder med en række udfordringer og driver en virksomhed inden for eCommerce/webshop/online handel, kan du tage kontakt til os og få hjælp til at udarbejde en agenda for en tilpasset workshop til netop din virksomhed.

Kontakt os